Pagini

vineri, 7 iunie 2013

5 Efecte miraculoase ale uleiului de macese


Uleiul esential de macese - izvor de frumusete


Macesele renumite datorita datorita continutului mare de vitamine (A, C, F, B1, B2, B3, B5, K,PP), minerale(magneziu, seleniu, zinc, sulf, potasiu, fosfor, calciu, fier) reprezinta o sursa importanta in mentinerea sanatatii dar si a frumusetii pielii.

Uleiul de macese joaca un rol important in regenerarea cutanata fiind foarte bogat in acizi grasi (linoleic si linolic) si tinde sa fie tot mai cautat de persoanele care tind spre cosmetica organica.



5 efecte miraculoase ale uleiului de macese:


1. Actiune antioxidanta -  macesele sunt un adevarat izvor de vitamina C, continutul fiind de 50 de ori mai mare decat la lamai si de 100 de ori mai mare decat la cirese, mandarine; vitamina C are  un rol important in activarea productiei de colagen si estomparea ridurilor.
2.  Eficient in tratarea cicatricilor,a celor datorate acneei, a cicatricilor cheloide precum si a arsurilor solare - s-a dovedit clinic ca uleiul de macese are o mare putere de regenerare curtanata, acesta dizolva tesutul cicatriceal si reface bariera lipidica transdermica ajutand astfel la refacerea celulelor afectate.
3. Efect hidratant - uleiul de macese este usor penetrant, noncomedogenic, se absoarbe foarte usor in piele rezultatul fiind un ten catifelat, hidratat si luminos.
4. Tratarea rozaceei - este unul dinte uleiurile cu cea mai mare putere de reparare si intarire a capilarelor.
5. Efect anti-aging - retinolul din uleiul de macese are o mare importanta in refacerea texturii pielii, ameliorarea imperfectiunilor si estomparea ridurilor.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasa comentariul tau